Cultuur 19

Kunst maken om de hoek

De CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten) is een bruisende locatie in Vleuterweide waar je kunst kunt maken én beleven. Cultuur19 beheert de theaterzaal en verschillende repetitieruimtes waaronder een dans- en een dramalokaal. Wekelijks zetten honderden beginnende en professionele makers voet over de drempel om hun talent te ontwikkelen. Van jong tot oud, iedereen is welkom. Je kunt er lessen volgen in theater, muziek, dans en andere disciplines. 

Eens per jaar organiseert Cultuur19 het CampusFestival en pakken alle makers, beginnend en professioneel, het podium. Kijk voor het programma op www.cultuurcampus.nl

Cultuur19 is ook elders in de wijk actief en bekend van het jaarlijkse Leidsche Rijn Festival (oudste cultuurfestival van de wijk), Zingende Beelden, Duik in het Zand, KLUB19 Grote Prijs van Leidsche Rijn en Battle of the Beats. Cultuur19 ondersteunt bewoners en lokale organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe culturele initiatieven. Ook een idee? Mail naar info@cultuur19.nl of neem contact op via social media.  

“Een bruisende locatie waar je kunst kunt maken én beleven. Voor jong en oud, iedereen is welkom.”

Burchtpoort 5, Vleuten

Ga je met me mee kunst maken?