Geertjeshoeve

Dagje op de boerderij

Iedereen is welkom om een bezoekje aan onze boerderij te brengen en wat van het boerenleven op te snuiven. Hier is het altijd leuk voor kinderen: dieren, trekkers en lekkers. Alle dieren zijn toegankelijk voor bezoek. Dit is al een belevenis op zich en de entree is vrij. 

Stiekem genieten niet alleen de kinderen… Wat is er nu mooier dan een varken met big of genieten van de zon op het terras? Ervaar al het moois dat het platteland ons biedt. In ons restaurant kun je nieuwe energie opdoen. 

Als boer zijnde proberen wij op een eerlijke manier te boeren met respect voor dier en natuur, op kleine schaal producten voor de regio te produceren en mensen te verbinden met het platteland en tegelijk de mensen een leuke dag te bezorgen. We zijn al een aardig eind op weg. Ons bedrijf ontwikkeld zich steeds verder en nieuwe uitdagingen blijven alsmaar komen.

Op de boerderij zijn vele dieren aanwezig. De belangrijkste daarvan zijn onze 120 melkgeiten. Bij mooi weer grazen de geiten op de landerijen rondom Geertjes Hoeve. Van het gras maken ze heerlijke melk die op de boerderij wordt verwerkt tot allerlei lekkere producten zoals verse geitenkaas, kwark en vooral goudse geitenkaas. Deze produceren we in de kaasmakerij. Vervolgens gaat de kaas naar de kaasopslag die is te zien vanuit de winkel.

Als boer zijnde proberen wij op een eerlijke manier te boeren met respect voor dier en natuur.”

Thematerweg 5, Haarzuilens

Ga je mee naar de geiten bij de Geertjeshoeve?