House of Lena

Vanuit het bruisende Utrecht lijkt het gebied over de gele brug soms nog onontdekt, maar dat is slechts als je er nog niet bent geweest. De klanten van Babette komen vanuit alle hoeken, van Leidsche Rijn tot Breukelen, Nieuwegein en zelfs Amsterdam of Den Haag. Ze hebben geen vooroordelen over Leidsche Rijn, en terecht. Binnenkort zal iedereen ontdekken hoe fijn het hier is.

Babette, oorspronkelijk opgeleid als productontwerper en met jarenlange ervaring in de retail, waagde de sprong in het diepe als zelfstandig ondernemer.

Vanuit haar creatieve achtergrond maakt ze bewuste keuzes voor de kleding in haar winkel en heeft ze zelfs het interieur ontworpen. Als eerbetoon aan haar oma heeft Babette de winkel House of Lena genoemd om altijd trouw te blijven aan zichzelf.

Bij House of Lena draait het niet om overbodige versieringen op kleding. De stijl is veelal minimalistisch en clean maar wel met klasse. Babette begrijpt wat haar klanten willen dragen en wat hen flatteert. Een slimme zet was om in Leidsche Rijn Centrum te ondernemen. Tussen de grote ketens onderscheidt haar winkel zich en heeft ze een trouwe klantenkring op­gebouwd, variërend in leeftijd van 35 tot 75 jaar.

Toch zou Babette graag zien dat Leidsche Rijn Centrum ook doordeweeks wat meer mensen trekt. In het weekend is alles vol en druk maar dit prachtig opgezette centrum verdient ook op andere dagen het publiek. Babette moedigt de kleine ondernemer aan om ook te komen ondernemen in Leidsche Rijn. Het is zeker de moeite waard!

 “WHOO, you made it over de brug!” 

Wenenpromenade 2, Utrecht