Indekerngezond

Ontmoetingsplek en wijkplatform

Indekerngezond is een kleine oase van rust in het bruisende hart van Leidsche Rijn, gelegen om de hoek bij de Jumbo Foodmarkt.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je er andere wijkbewoners ontmoeten. Of je nu een gerichte vraag hebt, of alleen behoefte hebt aan een gezellig praatje; je wordt er altijd gastvrij ontvangen.

Als ontmoetingsplek en wijkplatform voor en door bewoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern is er plek voor iedereen. Je kunt er je talenten inzetten op een manier die bij jou past én je kunt er ervaren wat jij kunt doen om je eigen gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. 

De workshops en cursussen die er aangeboden worden hebben als uitgangspunt ‘goed voor jezelf zorgen’. Lekker in je vel zitten vinden ze bij Indekerngezond namelijk belangrijk. Zingeving, aandacht en meedoen staan er centraal.

Heb je zelf affiniteit met deze thema’s en wil je jouw kennis en ervaring delen met anderen? Dan kun je ook zelf workshops geven bij Indekerngezond. Ze staan er altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Je kunt er ook even ongestoord werken; met je laptop heerlijk zittend aan het raam, of lekker relaxed op de bank. De WiFi is kosteloos en goed.

En als je soms met een grotere groep bijeen wil komen, dan beschikt Indekerngezond over 2 stoere en moderne ruimtes die te huur zijn. Alle voorzieningen zijn aanwezig om een bijeenkomst tot een succes te maken.

Loop er dus gerust eens binnen.

Bij Indekerngezond ontmoeten ze je graag!

Als je er binnenkomt dan voel je meteen; hier is het fijn.

Kopenhagenstraat 41 3541 CE Utrecht

Ga mee andere leidsche rijners ontmoeten?