Kasvio

Fins voor herbarium

Een spannende culinaire ervaring wacht op u in de relaxte, kleinstedelijke ambiance van de Metaal Kathedraal in Leidsche Rijn, Utrecht.

Kasvio — Fins voor herbarium — is een veganistisch, niet formeel, fine dining restaurant dat zorgvuldig gecomponeerde gerechten serveert die van uitgelezen biologische ingrediënten worden gemaakt.

Voor ons gaat het verder dan simpelweg niet-veganistische texturen en smaken namaken. Het is onze missie om de relatie van de mens met eten te heroverwegen, heruitvinden en hervormen op basis van onze culinaire herinneringen maar dan getransformeerd tot iets geheel nieuws.

Gedreven door onze passie voor hoogwaardig, plantaardige eten halen onze chefs hun inspiratie uit de lokale tuinbouw, bossen en wildplukken, als ook smaken, technieken en ingrediënten uit een scala aan keukentradities.

“Het is onze missie om de relatie van de mens met eten te heroverwegen, heruitvinden en hervormen op basis van onze culinaire herinneringen maar dan getransformeerd tot iets geheel nieuws.”

Rijksstraatweg 20, Utrecht

Ga je met me mee uit eten bij Kasvio?