Krasse Knarren van het Máximapark

Krasse Knarren

Krasse man ben je als je vrijwillig en na je pensionering elke donderdag met gelijkgestemden onderhoud pleegt in het Máximapark. Weer of geen weer. Al bijna 15 jaar werken zij in het grootste stadspark van Nederland. Mede dankzij hun inspanningen blijft het park zo mooi en kan iedereen er van genieten. Het wordt wel eens tijd om hen in het zonnetje te zetten als Parel van Leidsche Rijn. 

Vanuit de Werkschuur als standplaats (Alendorperweg 10A) gaan zij na een straffe bak koffie aan de slag met het vervangen van verrotte paaltjes bij de bomen. Of repareren zij de bankjes in het park en onderhouden ze de vogelnesten in het park. 

Wil jij ook meedoen of weet je nog mensen die op donderdag mee zouden willen werken, meld je dan aan via info@maximapark.nl.

Tevens bepalen de krasse knarren de werkzaamheden die op de vrijwillige werkochtenden op zaterdag gedaan worden met iedereen die zich hiervoor opgeeft. Gezinnen met kinderen doen steeds vaker mee met werkzaamheden. Snoeien is namelijk ook erg leuk voor vaders en moeders met jonge kinderen. Of het maken van insectenhotels die in het park geplaatst gaan worden. Kijk op www.maximapark.nl voor het laatste nieuws en de werkzaamheden die gedaan gaan worden. Een gratis lunch staat altijd klaar!

 

“Vitaal blijf je door elke donderdag de handen uit de mouwen te steken en in het Máximapark te werken”

Werkschuur Máximapark, Alendorperweg 10A, Utrecht

[mapsmarker marker=”9″]