LOOS

Verpakkingsloze winkel

Samen gaan we Loos!

Bij LOOS vul je je eigen potjes, bakjes en zakjes. Zo komen er geen onnodige verpakkingen aan te pas, die je weer weg moet gooien. Bij 100 vaste klanten scheelt dat als snel zo’n 73.000 verpakkingen per jaar die niet weggegooid hoeven te worden. Dat levert impact!

LOOS is jouw nieuwe verpakkingsloze winkel. Hier kan je boodschappen halen zonder nutteloze verpakkingen mee te moeten nemen. Want waarom gebruiken supermarkten in deze tijd nog zoveel (plastic) verpakkingen? Bij LOOS kies jij zelf hoe je jouw producten mee wilt nemen. Heb je een leeg potje, een bakje of doe je het liever in een zakje? Het kan allemaal!

We rijden rond in Utrecht met de Silo, een gigantische omgebouwde fiets met 54 verschillende dispensers en schepbakken. Deze zijn gevuld met de lekkerste producten. We rijden vaste routes en hebben daarnaast ook een pop-up winkel. Spoor al je buren aan om samen met jou de verpakkingsloze boodschappen te halen en zo besparen we met zijn allen een heleboel afval!

Spoor al je buren aan om samen met jou de verpakkingsloze boodschappen te halen en besparen we met zijn allen een heleboel afval!

De Alchemist, Europalaan 2, 3526 KS Utrecht

Zullen we onze potjes bijvullen?