Mesjokke

de magie van de cacaoboon

Hoi, wij zijn Per en Luc. Wij zijn de makers van Mesjokke chocolade.Voor ons begnt het maken van chocolade bij de magie van de cacaoboon. Wij kopen alleen heel bijzondere soorten cacao, waarvan de smaak heel erg kan verschillen afhankelijk van het land van herkomst, de bodemsoort en de manier waaroop de cacao gefermenteerd wordt.

Voor deze ‘specialty’ cacao betalen we een eerlijke prijs die twee tot drie keer hoger is dan wat er voor standaard ‘bulk’ cacao betaald wordt! En we zorgen ervoor dat we altjd precies weten waar de cacao vandaan komt en dat de omstandigheden waaronder deze geproduceerd wordt goed zijn.

Om het allerbeste uit de bijzondere cacaobonen te halen doen we elke stap in het productieproces helemaal zelf! Bean to Bar heet dat. Hiermee garanderen we dat jij de állerbeste reep in handen krijgt.

“Om het allerbeste uit de bijzondere cacaobonen te halen doen we elke stap in het productieproces helemaal zelf”

Proostwetering 41,  Utrecht

Kom je mee chocolade proeven?