Mijn suikertante

Snoepen doe je met al je zintuigen

Sinds 2011 ben ik mijn chocolaterie & patisserie “Mijn Suikertante” gestart in de wijk ’t Zand, omdat ik vind dat iedereen moet kunnen genieten van heerlijke ambachtelijke producten die eerlijk tot stand zijn gekomen.
Als professioneel patissier weet ik dat de kwaliteit staat en valt met de kwaliteit van de grondstoffen. Daarom gebruiken wij voor alle producten uitsluitend de beste en eerlijke ingrediënten, die we waar mogelijk bij lokale ondernemers afnemen.

Suikervrije en vegan chocolade
Naast het maken van bruidstaarten, taarten, macarons en chocolade, specialiseren wij ons in het maken van de lekkerste Suikervrije chocoladeproducten. We hebben maar liefst 9 soorten chocolade. Naast de melk, wit en puur chocolade hebben wij ook suikervrije chocolade, vegan, karamel-zeezout en Ruby chocolade, waar we onder andere chocoladeletters van maken en nog veel meer producten. Vanwege onze groei hebben we sinds 2020 onze eigen chocolaterie die midden in het Maximapark ligt. Een geweldige werklocatie om de lekkerste chocoladeproducten te maken.

Doordat wij onze passie, vakkennis én kwaliteit combineren, krijg je de allerlekkerste producten om van te genieten. Wij gebruiken alleen eerlijke, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, daarom zijn onze producten gegarandeerd lekker! Dat proef én zie je.

Zoals ik altijd zeg; Snoepen doe je niet alleen met je mond, maar met al je zintuigen.

Neem een kijkje op onze website

Monique van Oostenbruggen
Van Mijn Suikertante

“Snoepen doe je niet alleen met je mond, maar met al je zintuigen.”

Vogelvlinderweg 31, Utrecht

Ga je mee snoepen bij Mijn Suikertante?