Min 12 ijsfiets

Hemels
ambachtelijk schepijs

Met deze koude tongstreling kom ik op afroep naar je toe. Want de traditionele ijscoman en zijn trouwe driewieler mogen niet uit de 21e eeuw verdwijnen. Daarom zet ik zelf de ijscommannenmuts op, en pedaleer mijn fraaie ijscokar door de Domstad. Als ode aan een prachtig ambacht. Met in het vooronder ijs van MIN12 uit Friesland, gemaakt van biologische ingrediënten. In het cookies ijs proef je echte American Cookies, de bosvruchten in het yoghurt-bosvruchten ijs, zijn vers geplukt, de groene noten in ons pistache ijs komen uit Sicilië en Madagaskar levert ons de lekkerste vanillestokjes voor vanille ijs. En zo heb ik nog meer smaken, al herbergt mijn klassieke wagen er nooit meer dan vier tegelijk om keuzestress te voorkomen. Zodat jij en je kinderen, collega’s, vrienden of zakenrelaties onbekommerd kunnen genieten van iets wat vroeger heel gewoon en tegelijk heel bijzonder was.

Michel van den Boogaard

“Daarom zet ik zelf de ijscommannenmuts op, en pedaleer mijn fraaie ijscokar door de Domstad. Als ode aan een prachtig ambacht.”

mail@michelvandenboogaard.com

Ga je mee een ijsje eten?