Op deze pagina plaatsen we berichten die voor het zakelijke netwerk van Leidsche Rijn Marketing relevant zijn. Heb je interessante weetjes of zie je mogelijkheden om samenwerking met andere parels te maken, laat het ons weten en wij plaatsen het. Deze pagina is alleen toegankelijk voor parels in het netwerk die zich hebben aangemeld.

Gifty: #supportyourlocals. Doe je mee?

Gifty heeft het projectteam van Leidsche Rijn Marketing gebeld over een specifieke cadeaukaart voor het stadsdeel Leidsche Rijn. Een kaart die je cadeau kan geven. Geen kaart die je ook bij Bol of Amazon kunt inleveren maar ter plekke in jouw stadsdeel bij een lokale ondernemer. Zodat het geld waar de cadeaukaart voor staat ook daadwerkelijk bij de locals in Leidsche Rijn terecht komt. Wij zijn enthousiast, nu jullie nog.

Leidsche Rijn Marketing is een gebiedsmarketing organisatie die ondersteunt bij initiatieven waarmee Leidsche Rijn ontdekt kan worden. Wij hebben niet de mogelijkheden om de acquisitie te doen en lokale bedrijven te laten aansluiten. Want hoe meer bedrijven meedoen hoe groter het succes van de loyalty card. Inmiddels werken al een paar ondernemers met de Gifty maar het heeft meer impact als er veel meer ondernemers meedoen.

Wat vragen we van jou?

Wij zien mogelijkheden om kennis en kunde te combineren met een bedrijf dat de verkoop gaat doen. Zoals het onder de stijl van Leidsche Rijn inzetten. Het systeem van Gifty is klaar om gebruikt te worden. Welke ondernemer (of combinatie van ondernemers) wil dit project op zich nemen en financieel gezond maken. Over inhoudelijke vragen kun je ons bellen of mailen op info@ontdek-leidscherijn.nl Of bel Joyce of Richard, zij vertellen je de ins and outs van de loyalty card.

Netwerkbijeenkomst januari 2021

11 feb 2021 Na een geslaagde netwerkbijeenkomst kun je op de afbeelding rechts klikken om een samenvatting van de presentaties te zien. Alle aangemelde parels van Leidsche Rijn (Utrecht) hebben kort toegelicht wat de grootste uitdagingen en doelen zijn voor 2021. Ons doel is om parels te verbinden ten gunste van hun eigen activiteiten om bewoners en bezoekers te bewegen Leidsche Rijn volledig te ontdekken.

Wil je de opname van de hele bijeenkomst in zijn geheel nogmaals beluisteren, stuur dan een mail naar info@ontdek-leidscherijn.nl zodat we je een wetransfer link kunnen sturen.

Klik hier voor de volledige presentatie van de netwerkbijeenkomst.

Presentatie online marketing case Vakantie Doe Boek

11 feb 2021 Naar aanleiding van de inzet van online marketing voor het Leidsche Rijn Vakantie Doe Boek, neemt Oedo Brandsma van Sherpa Marketing je mee in de do’s and don’ts om je merk onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Wil jij weten hoe wij de online marketing hebben aangepakt en wil je hiervan leren voor je eigen organisatie, meld je dan aan via info@ontdek-leidscherijn.nl en reserveer alvast donderdag 25 maart van 16.00-17.00 uur.

Openbare plakplaatsen

11 feb 2021 Er is het afgelopen jaar hard gewerkt om openbare plakplaatsen in Leidsche Rijn te realiseren. Cultuur19 was al langer de initiatiefnemer van dit idee met als doel om ook organisaties die geen marcom budget hebben posters van evenementen op te kunnen laten hangen. De Raad van de gemeente Utrecht besloten dat er vier locaties in Leidsche Rijn op korte termijn gerealiseerd gaan worden. Mede door de inzet van C19 en een aantal andere communicatiemedewerkers van parels in Leidsche Rijn, gaan er op korte termijn vier locaties gerealiseerd worden. De afbeelding is een schets van het definitieve ontwerp.

Inschrijving netwerk nieuwsbrief

Jij staat als deelnemer van het netwerk van Leidsche Rijn Marketing ingeschreven voor de nieuwsbrief omdat je bekend bent binnen ons netwerk. In de uitnodiging voor de netwerkbijeenkomst van 21 januari 2021 hebben we gevraagd of je bezwaren hebt om opgenomen te worden in het bestand. Heb je geen bezwaar doorgegeven dan intvang je de nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan een mail.

Vakantie Doe Boek

Het Leidsche Rijn Vakantie Doe Boek is verschenen omdat we in 2020 noodgedwongen vakantie in eigen land, eigen stad, eigen wijk en eigen straat moesten vieren. We zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen en vragen je antwoord te geven op een paar vragen in een enquête. Ook deze uitkomsten zullen we met het netwerk delen.

Geen enkel boek zal door ons naar het oud papier gebracht worden. Heb jij nog een idee waar de boeken (gratis) een uitkomst kunnen zijn? Laat het ons weten: info@ontdek-leidscherijn.nl