Leidsche Rijn Centrum 5 jaar

OPROEP

Leidsche Rijn Centrum bestaat dit jaar 5 jaar!!! Een van de eerste maquettes staat al in de bibliotheek als onderdeel van een openbare tentoonstelling. Daarom zijn we op zoek zijn naar mensen en ondernemers die we kunnen interviewen. Een kort interview over jouw ervaringen om in Leidsche Rijn Centrum te wonen en/of te werken. Plus een mooie foto van jezelf die wij gebruiken en jij als bedankje krijgt. Wil je meewerken?

Stuur een mail naar info@ontdek-leidscherijn.nl

SHOPPEN

Je haalt er net zo makkelijk een bakje kibbeling als een superexclusief Tom Ford-brilmontuur.

Louboutinlaarsjes van 900 euro of toch liever een paar teenslippers van 5 euro? In Leidsche Rijn Centrum vind je het allemaal.

Het winkelcentrum telt 130 winkels, die te vinden zijn in straten die eruitzien alsof het altijd al zo is geweest: Europees. Denk Barcelona, maar dan zonder alle toeristen. Denk Parijs, maar dan zonder het drukke verkeer. Veel lusten, weinig (parkeer)lasten. Plek van samenkomst is het Brusselplein, waar behalve een veelgebruikte speelfontein en bibliotheek, ook tal van restaurantjes met zonnige terrassen te vinden zijn. De sportieve shopper komt iets verderop in winkelcentrum The Wall aan zijn trekken. Hier vind je sportwinkels, elektronica zaken, een all you can eat restaurant én een overdekte speeltuin.

“Struin langs de mooiste winkels waar je nieuwe favorieten ontdekt of haal er dagelijks je verse boodschap.”

Bus- en treinstation Leidsche Rijn Centrum of Parkeerplaats Brusselplein, Grauwaartsingel 1A, Utrecht

Ga je met me mee winkelen in Leidsche Rijn Centrum?