Restaurant De Hoge Weide

Waar heerlijk eten en inclusiviteit samenkomen

Indien je op zoek bent naar een unieke borrel-, eet- en/of vergader gelegenheid in Utrecht, zoek dan niet verder en kom langs bij Restaurant en Vergadercentrum De Hoge Weide dehogeweide.net

Een bijzondere plek met bijzondere medewerkers, waar je oprechte service vanuit het hart zult ervaren en waar heerlijke gerechten worden bereid en geserveerd.

“Dat medewerkers met plezier naar hun werk (dagbesteding) komen, blijkt wel uit het enthousiasme van Turgut en Juliën. Turguts specialiteit is het maken van brownies en Juliën bereidt het liefst “grote broodjes hamburger”. Allebei zijn ze trots als de gasten het zo lekker vinden dat ze terugkomen!”

Naast de functie van ‘regulier’ restaurant en vergadercentrum vervult De Hoge Weide nog een andere belangrijke rol, namelijk die van dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, uiteraard ondersteund door professionele begeleiding en koks.

Jouw bezoek maakt voor onze TOPPERS deze mooie (werkplek) mogelijk!

“Zaterdag 19 april vierden wij, Vocal Group TimeLEZ, ons 5-jarig bestaan bij de Hoge Weide in Leidsche Rijn. We werden hartelijk ontvangen met een glaasje prosecco!  Na het maken van de groepsfoto namen we plaats aan de tafels en ontbrak het ons aan niets. Tijdens de vermakelijke muziek bingo was er een Walking Diner en werden we voorzien van heerlijke gerechten en bleven de glazen mooi gevuld. Niet alleen de koorleden genoten, maar de bediening danste vrolijk mee. Uiteraard zongen we gezamenlijk nog wat liedjes uit ons eigen repertoire en als klap op de vuurpijl werd er nog een polonaise gelopen. Fijn dat we zo welkom waren en we ons gang mochten gaan!”

Instagram @restaurantdehoge 
Facebook @dehogeweide

De Hoge Weide draait het om warme gastvrijheid en het waarderen van ieders talent. Kom langs voor een onvergetelijke ervaring en mooie herinneringen. 

Ab Harrewijnstraat 45, Utrecht, 030-6702100

Zullen we naar deze bijzondere plek gaan?