’t Wapen van Haarzuylen

de huiskamer van Haarzuilens

In het sprookjesachtige dorp Haarzuilens, op steenworp afstand van Kasteel de Haar, ligt aan de Brink het gezellige restaurant ’t Wapen van Haarzuylen.

Deze herberg en raadhuis werd in 1897 gebouwd in opdracht van Baron Etienne van Zuylen Nyevelt, waar tot 1954 nog werd vergaderd door de Raad van Haarzuilens.

De geschiedenis is gelukkig nog steeds tastbaar in het oude deel van het restaurant. Prachtige originele wandtegels en schouwen zijn de stille getuigen van deze rijke historie.

Maar het hele dorp ademt deze geschiedenis met de rood/wit geluikte huizen en het Kasteel om de hoek, midden in een van de mooiste gebieden van natuurmonumenten.

Maar ’t Wapen blijft niet “hangen” in de geschiedenis. Het restaurant is onlangs helemaal opgefrist met behoud van de originele elementen.

Ons keukenteam maakt heerlijke herkenbare en eigentijdse gerechten met producten van zoveel mogelijk lokale leveranciers. Dus of je nu gezellig met een vriendin of vriend wilt lunchen, borrelen of dineren, zakelijk een belangrijke afspraak hebt, met je team wilt brainstormen of een groot feest wilt geven om het leven te vieren, bij ‘t Wapen van Haarzuylen kan het allemaal!

Maar ook op romantisch gebied is deze officiële trouwlocatie een echt “pareltje”. Of het nu in onze historische Raadzaal is of in onze prachtig verscholen binnentuin, voor een echt sprookjeshuwelijk is ’t Wapen een must!

“Ook op romantisch gebied is deze officiële trouwlocatie een echt ‘pareltje’.”

Brink 2, 3455 SE Haarzuilens

Zullen we romantiek opsnuiven in Haarzuilen?